2796
page-template-default,page,page-id-2796,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.2.7,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-8.6,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3188
Title Image

Inomhuspool

POOLEN

Tillgång till poolen

Kastanjegården är ett familjevänligt boende och därför är poolen bara öppen för familjer med barn. Enskilda eller par har alltså inte tillgång till poolen även om de är boende på kastanjegården B&B.

Info om poolen

Vattentemperatur i mars – oktober är alltid 29 °

mBarnfamiljer som bor på Kastanjegården har tillgång till gårdens inomhuspool. Poolen är 4 x 8 m och ca. 145 cm djup, och är vackert placerad bland äppelträd och i nära anslutning till lägenheterna. Vattnet håller 28 -29 grader så här kan man bada under både vår, sommar och höst. Här finns också många badleksaker och en stor barnvänlig gaveltrappa. Poolhuset intill poolen rymmer ett stort omklädningsrum med dusch och toalett. Perfekt för barnfamiljer när Österlens stränder inte alltid bjuder på badvänliga temperaturer.

 

Omklädningsrum

Solstolar vid poolen

Ingång till poolhuset

bougainvillea-pool

Omklädningsrum

Sidodörrar öppna på sommaren

Ingång till poolhuset

Badleksaker

citronträd vid poolen

bada-pool-kvällsljus

Kastanjegårdens pool

Inomhuspool – badleksaker för barn