Välkommen till Kastanjegården!

 

innergårdOmsluten av en äppelodling på Österlens bästa område och bara ett stenkast från Stenshuvud nationalpark, finner du denna trelängade korsvirkesgård med vacker utsikt över böljande lövskogar.

I gårdshusets södra länga hyr vi ut tre lägenheter, med fullt utrustat kök och bad i varje lägenhet. Lägenheterna är på drygt 55 m² och kan hyras veckovis under sommaren och dygnsvis under resten av året. Barn bor gratis hela året.

 

DSC_2349Gårdens generösa utemiljöer dryga 200 meter från närmsta väg, gör stället till en familjevänlig plats där både föräldrar och barn kan ströva fritt i den stora trädgården. För barnen har vi också gungställning, rutschkana, studsmatta och cyklar – utöver många träd att klättra i och stora utrymmen att spela boll eller badminton på.

 

utsikt mot Kivik och Hanöbukten från StenshuvudI närområdet finns flera gårdsrestauranger som Allé och Blåsingsborg, och så ligger Kivik inte längre bort än tre, fyra minuter med bil. Vill du ha lite större utbud så tar det bara en kvart till Simrishamn. Att upptäcka Österlen på cykel är också att rekommendera. Från gården kan du vandra på härliga skogsstigar genom nationalparken ned till havet.

Välkommen till Kastanjegården på Stenshuvud!
Samuel & Maria