Bokningsinfo

Mellan v 27 – 32, har vi veckovis uthyrning med lördag som ankomst- och avresedag. Ni tar med lakan, handdukar och städar. Alternativt så köper ni slutstädning för 700 kr eller/och lakan- och handduksset för 150 per person. Lägenheterna kostar 8000 SEK för en vecka under högsäsong och 7000 SEK under lågsäsong.

Tillgång till badhuset och pool är 150 kr per dag och familj.

Incheckning: kl 16 00
Utcheckning: senast kl 12 00

check  Kök fullt utrustade, WC och Bad.

check  Gratis tvättstuga

check  Egen uteplats med utemöbler.

check  Wi-fi gratis

check  Mycket barnvänligt. Barn bor gratis hela året.

OBS! Rökning är inte tillåten i lägenheten eller på innergården.

Under resten av året, hyr vi ut de två lägenheterna dygnsvis och priset per dygn är då 1250 sek per natt för en eller två personer. Det finns möjlighet till barnsängar, barnstolar och skötbord.

På Kastanjegården hyr vi ut lägenheter med ett dubbelrum, kök och ett vardagsrum med plats för två vuxna och barn. Lägenheterna är på drygt 50 m2 och är utrustade med en dubbelsäng och barnsängar samt spjälsäng för de minsta.

Ni tar med lakan och handdukar – eller meddelar om ni önskar hyra. Priset är 150 kr/set vilket inkluderar lakan och handdukar. Städning ingår i priset för dygnsuthyrningen.

Skicka oss en bokningsförfråga. När ni bokar så betalar ni 15 % av kostnaden vid bokningstillfället, återstoden betalar ni senast en månad innan ankomst. När ni har betalat in förskottsavgiften så bekräftar vi er bokning.

Bokningsförfråga

Fel: Kontaktformulär hittades inte.